Coaching

Ben ik niet streng genoeg?

Het doet me pijn mijn kind zo te zien worstelen. Ze gaat iedere ochtend met buikpijn naar school.

Ik loop steeds op mijn tenen om te voorkomen dat hij weer boos wordt. Hij kan ieder moment ontploffen.

Alles in ons gezin draait om haar.

Al een tijdje merk je dat jouw kind vaak anders reageert dan andere kinderen. Of dat sommige dingen minder soepel verlopen. Je kind zoekt steeds grenzen op, of heeft boze buien, gaat met buikpijn naar school, heeft moeite met in slaap vallen na een drukke dag of gaat vaak met jou in discussie en wil zijn zin doordrijven.

Voordat ze moeder worden hebben de meeste vrouwen een beeld van hoe het moederschap zal zijn. Maar voor veel moeders blijkt de werkelijkheid vaak toch anders te zijn. Het moederschap kan van tijd tot tijd een flinke zoektocht zijn. En je gaat jezelf hoe dan ook tegenkomen. En niet zelden is dat doordat het gedrag wat jouw kind laat zien. Of de zorgen die jij daar over hebt.

Misschien ben jij heel rustig van jezelf en heeft jouw kind mega veel energie. Of vind jij het lastig jouw grenzen aan te geven en doet jouw kind dit juist super duidelijk! Die verschillen kunnen gaan wringen en ervoor zorgen dat jij je onzeker voelt en niet weet hoe je met het gedrag van je kind kunt omgaan.

Wil je weten hoe jij je kind kunt helpen weer lekker in zijn vel te zitten? Zodat de boze buien afnemen? Je kind zonder buikpijn naar school gaat en voor zichzelf kan opkomen?

Wil jij je als moeder weer ontspannen en vol vertrouwen voelen? En ruimte voor jezelf hebben?

Wil jij weer rust in jullie gezin voelen?

Die verandering waar je zo naar verlangt is vaak veel dichterbij dan je je nu misschien kunt voorstellen!

Als we in een situatie zitten die niet fijn voelt, is het vaak lastig om de mogelijkheden voor verandering te zien. En dat is waar ik jou als coach bij help. Die verandering waar je zo naar verlangt is vaak veel dichterbij dan je je nu misschien kunt voorstellen!

In het traject kijken we samen naar waar je tegenaan loopt. Wat vind je lastig? Wat zou jij willen veranderen? Hoe wil jij je voelen?

En van daaruit gaan we kijken hoe we daar samen gaan komen. Dit kan betekenen dat wij met z’n tweeën aan de slag gaan, dat we ook sessies met jullie kind erbij hebben en soms met jullie gezin samen.


Wat gaat een traject met mij jullie brengen?

Inzicht in wat er achter het gedrag van je kind schuilgaat en hoe jij je kind hierbij kunt helpen.

Vertrouwen in jezelf en in je kind.

Rust in jullie gezin.

Jij en je kind zitten weer lekker in jullie vel!

Voel jij nu ‘Ja! Ik ben klaar voor die stap. Het heeft nu lang genoeg geduurd. Ik wil dat mijn kind zich fijn voelt en dat ik me weer ontspannen voel!’ Maak dan een afspraak voor een inzichtsessie (dit is gratis en vrijblijvend). We bespreken waar je tegenaan loopt en hoe ik je daarbij kan helpen. Als je na dit gesprek graag wilt starten, dan plannen we een intake gesprek met jullie als ouders.

Na de intake doe ik je een trajectvoorstel. In dit voorstel staat het aantal sessies en de afspraken die we maken voor een succesvol traject. Hieronder staat een voorbeeld van een traject. Trajecten met moeders zijn meestal vijf sessies (inclusief intake en evaluatie). Ook het maken van losse afspraken is mogelijk.


Traject

Intake gesprek

3 coach sessies
(60 minuten per sessie)

Tussentijds contact per mail of telefonisch bij vragen

Evaluatiegesprek
(30 minuten)

Telefonisch check gesprek van 30 minuten, 3 maanden na afronding van het traject.

Lenen van boeken en andere materialen.

Deelname aan de masterclass voor ouders van hoogsensitieve kinderen met een sterke wil.
€397,-

Wil je weten welke mogelijkheden er nog meer zijn om met mij te werken? Kijk dan hier voor mijn masterclass voor ouders van een hooggevoelig kind en hier voor mijn gratis e-book ‘In vijf stappen meer rust in je gezin!’