Workshop voor ouders van hoogsensitieve kinderen

Weer rust in je gezin en plezier in de opvoeding!

Een online workshop voor ouders van hoogsensitieve kinderen. Wat is hoogsensitiviteit (hooggevoeligheid)? Hoe kan jij jouw gevoelige kind ondersteunen en hoe ga je als ouder om met ‘moeilijk gedrag’? Tijdens deze workshop neem ik je mee in de wereld van hoogsensitiviteit.

Je dochter komt uit school, oei.. een donderwolk boven haar hoofd. Jullie stappen thuis de drempel over en op dat moment ontvlamt je dochter in woede! Niet meer stil te krijgen. En als ze weer rustig wordt.. dikke tranen.

Jullie hebben een gezellige dag gehad. ‘s ochtends een verjaardag, ‘s middags de stad in. Het is tijd om te gaan eten. ‘Bram, aan tafel! We gaan eten!’ In plaats van dat je zoon aan tafel komt, ontploft hij. Hij smijt zijn speelgoed door de kamer. ‘IK WIL GAMEN!!!! IK KOM NIET ETEN!!!!’ Je zucht… haalt diep adem en denkt: ‘Daar gaan we weer…’

Hoe zou het zijn als je:
Je kind kunt helpen om zich weer fijn te voelen?

Om inzicht te krijgen in wat die boze buien veroorzaakt? En wat je dan vervolgens kunt doen om deze te verminderen en als ze toch nog een keer voorkomen, wat je dan kunt doen?

Weet hoe jij je kind kunt helpen om inzicht in zijn of haar gedrag te krijgen? Zodat het op tijd een andere keuze kan maken.

Weet welke invloed jouw gedrag en gemoedstoestand hebben op dat van je kind?

Dat kan! In deze workshop neem ik je mee in de wereld van hoogsensitiviteit en besteden we vooral veel aandacht aan jouw persoonlijke situatie. En uiteraard krijg je praktische tips waarmee je thuis samen met jouw gezin mee aan de slag kunt. De workshop is online, je kunt ‘m dus lekker thuis vanaf je eigen bank, stoel of bed volgen!

Na het volgen van deze workshop voor ouders van hoogsensitieve kinderen:

Weet je wat hoogsensitiviteit (hooggevoeligheid) is en wat hier de kenmerken van zijn.

Weet je wat jij kunt doen om meer rust te creëren binnen jouw gezin.

Heb je inzicht in jouw rol als ouder en jouw eigen gedrag.

Heb je inzicht in de kwaliteiten van jou zelf en je kind. En hoe jullie die mooie kwaliteiten kunnen gebruiken om jullie doel te bereiken.

Heb je inzicht te in over- en onderprikkeling van jullie kind (en nemen daarin meteen mee hoe dat bij jou als ouder zit) en wat je daarmee vervolgens kunt doen. 

Wat vonden andere deelnemers van de workshop voor ouders van hoogsensitieve kinderen?

Inmiddels hebben ruim 50 ouders, oma’s, juffen en professionals deelgenomen aan mijn workshop over hoogsensitiviteit. Hier onder een greep uit de reacties:

‘Wij vonden het heel duidelijk en leerzaam. Veel herkenbare punten en goede tips. Blij dat we naar deze workshop zijn gegaan!’

‘Heldere presentatie, duidelijke uitleg, goede info gekregen en goede opbouw.’

‘Wij vonden het heel leerzaam, mooie tips waar je thuis goed mee aan de slag kan.’

Aanmelden workshop voor ouders van hoogsensitieve kinderen:

Denk je na het lezen dit is wat voor ons? Meld je dan aan door onderstaand formulier in te vullen:

Wat is je naam? (verplicht)

Wat is je e-mailadres? (verplicht)

Wat is je telefoonnummer? (verplicht)

Eventuele vragen en/of opmerkingen:

Wil je alvast aan de slag? De eerste stappen zetten richting meer rust binnen je gezin? Download dan mijn gratis e-book!