Theekransje ‘hoogsensitiviteit van last naar kracht’

Merk je dat je sferen goed aanvoelt en soms niet zo goed weet wat je daarmee aan moet? Dat je na een verjaardag bijvoorbeeld moe thuiskomt en behoefte hebt aan tijd alleen?

Dat je na een lange werkdag geen puf meer hebt om gezellig te doen tegen je man en kinderen?

Dat je sneller last hebt van het humeur van anderen? Dat je harmonie belangrijk vindt en dat je je eigen grenzen soms overgaat om de ‘lieve vrede’ te bewaren?

Dat je het moeilijk vindt je grenzen aan te geven en te kiezen voor wat JIJ belangrijk vindt, wat JOU gelukkig maakt en wat JOU helpt?

Hoogsensitieve personen verwerken prikkels intenser en dieper. Ze pikken meer uit hun omgeving op, denken dieper na over dingen en zien verbanden die anderen vaak niet zien. Deze diepere verwerking kost meer energie en daarom is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen.

Stel dat je dat je meer rust en balans zou ervaren?

Hoe zou het zijn als je:
je uitgerust voelt als je wakker wordt,

jouw grenzen kunt bewaken,

weer tijd en energie hebt voor de dingen die je leuk vindt,

energie hebt om je dromen waar te maken. Hoe groot of hoe klein die ook zijn?

weet wat jouw behoeften en verlangens zijn? En weet wat je nodig hebt om je fijn te voelen?

weet hoe je van je hooggevoeligheid een kracht maakt!

theekransjes voor hoogsensitieve moeders, hoe zorg ik goed voor mezelf en maak ik van mijn gevoeligheid mijn kracht?

Dat kan!
Tijdens de theekransjes is er ruimte en aandacht voor JOU. In een kleine groep met maximaal 6 vrouwen gaan we aan de slag met bovenstaande onderwerpen. Ieder theekransje heeft een ander thema. En stap voor stap creëer je meer rust in jouw leven en leef je het leven wat bij JOU past. We werken bijvoorbeeld met een alignmentlist, hoe zet je hooggevoeligheid in als kracht, Kompasvinders, Schatgravers, maken een visionboard of gaan aan de slag met de wondervraag.

Kan je wel wat meer rust gebruiken? En wil je dit jaar nu eens ECHT aandacht geven aan wat voor JOU belangrijk is? En van hoogsensitiviteit je kracht maken? Meld je dan aan voor de theekransjes.

Wat levert het je op?

Na ieder theekransje ben jij weer een stap verder in het creëren van meer rust in jouw leven en het creëren van het leven wat bij jou past!

Aanmelden:


Ik ga akkoord met de verwerking van de door mij verstrekte gegevens voor het gebruik om contact met mij te leggen in relatie tot de door mij gestelde vraag/opmerking in het berichtenveld.

Praktische info:
Wanneer: woensdag 28 oktober
Tijd: 09:30 tot 11:00 met uitloop naar 11:30)
Jouw investering is € 17,50 per theekransje.

Kom je samen met een vriendin, moeder, tante, zus? En melden jullie je tegelijk aan? Dan betalen jullie €15,00 per persoon!

waar: in mijn praktijk in Katwijk

Uiteraard wordt er rekening gehouden met de maatregelen. Daarom is voor deze datum plek voor maximaal 4 vrouwen. Mocht het theekransje binnen plaatsvinden, dan zal dat bij mij aan de keukentafel zijn.

Wil je meer weten over de gedachte achter de theekransjes? Ik heb met veel plezier een training gevolgd en ben aangesloten bij de ‘Theekransjes community‘!

Wat zeggen anderen over de theekransjes?

‘Waardevolle oefeningen waar ik thuis zeker mee aan de slag ga!’

‘Veel herkenning, mooie gesprekken, fijne intieme groep. Nog meer inzicht gekregen op het gebied van HSP.’

‘Leuke avond met gelijkgestemden. Veel gelachen, gekletst en herkenning. Lang leve de HSP’er.’

‘Waardevolle avond. Feest van herkenning. Ruimte voor persoonlijke verhalen, duidelijke toelichting. Prettige omgeving.’

‘Duideljke uitleg. Fijne kleine groep. Ik heb meer inzicht in wat mij stress oplevert.’

‘Interessant, inzichtgevend, bewustwording..’

Wil je alvast aan de slag? Dan heb ik een heel leuk gratis e-book voor je! Je vind ‘m hier.