Trajecten

Wil je na onze kennismakingssessie de volgende stap zetten? Dan bespreken we samen welke mogelijkheden er zijn. De ervaring leert er al zoveel meer rust binnen jullie gezin is na 4 sessies. Vaak merk je na kleine aanpassingen in jullie dagelijks leven al enorm veel verschil! Klinkt goed toch?

Ga ik (ook) met jullie kind aan de slag? In dat geval bespreken we tijdens het intakegesprek hoe het traject er uit komt te zien. Na het intakegesprek ontvangen jullie een trajectvoorstel en als jullie akkoord gaan, starten we met het traject. Ook voor jullie als ouders is een maatwerktraject uiteraard mogelijk.

Wat levert een traject met mij jou op?

Aan het eind van het traject weet je wat er in het koppie van je kind omgaat en wat er achter bepaald gedrag verscholen gaat.

Ook heb je meer inzicht in de invloed van jouw gedrag op het gedrag en de emoties van je kind en weet deze met kleine aanpassingen positief te beïnvloeden.

En je krijgt heel concrete handvatten, tips en adviezen waarmee je direct thuis aan de slag kunt en je in no-time meer rust gaat ervaren.


Traject voor ouders 1Traject voor ouders 2

intake gesprek

3 coach sessies met ouder (s)

Tussentijds contact per mail of telefonisch bij vragen
(60 minuten)

Lenen van boeken

Aansluiten bij een online webinar waarin ik je de basis uitleg over wat hoogsensitiviteit is.

2 korte sessies van 45 minuten
of
1 lange sessie van 90 minuten.

We bespreken jouw vraag, ik geef je handvatten. Hierna ga je zelf weer verder.€359,- € 119,-

De coachsessies vinden plaats bij mij in mijn praktijk in Katwijk, bij jullie thuis of op een locatie buiten bijvoorbeeld in het Panbos in Katwijk. We bespreken dit samen.

Voor een coachsessie op locatie, binnen een straal van 5 kilometer vanaf mijn praktijk bereken ik geen extra reiskosten. Vanaf 5 km zijn de reiskosten € 0,19 per km, per enkele reis, en worden ook kosten voor de reistijd in rekening gebracht.

Ben jij klaar voor verandering binnen je gezin? Meer rust, energie en weer plezier in de opvoeding van je kind? Plan via onderstaande knop een kennismakingssessie in. We bespreken jouw vraag en ik vertel je graag wat ik voor jullie kan betekenen. Je krijg meteen een aantal praktische handvatten mee!