Masterclass voor ouders van een hooggevoelig kind (met een sterke wil).

Je dochter komt uit school, oei.. een donderwolk boven haar hoofd. Jullie stappen thuis de drempel over en op dat moment ontvlamt je dochter in woede! Niet meer stil te krijgen. En als ze weer rustig wordt.. dikke tranen.

Jullie hebben een gezellige dag gehad. ‘s ochtends een verjaardag, ‘s middags de stad in. Het is tijd om te gaan eten. ‘Bram, aan tafel! We gaan eten!’ In plaats van dat je zoon aan tafel komt, ontploft hij. Hij smijt de kussens van de bank door de kamer. ‘IK WIL GAMEN!!!! IK KOM NIET ETEN!!!!’ Je zucht… haalt diep adem en denkt: ‘Daar gaan we weer…’

Merk je dat het bij jou gewoon net niet zo makkelijk loopt als bij andere moeders? Dat je vaak strijd hebt met je kind, dat je kind vaak boos is en jouw grenzen keer op keer uittest?

En lijkt het je fijn om handvatten te hebben om je weer meer ontspannen te kunnen voelen in de opvoeding? Dat je handvatten hebt die jou gaan helpen? En die jouw kind gaan helpen? Zodat jullie allebei weer lekker in je vel zitten? Dan wil je deze masterclass zéker volgen!

Wat komt er tijdens de masterclass onder andere aan bod:

Wat hooggevoeligheid/hoogsensitiviteit is.

Hoe ons brein werkt (en hoe niet werkt…) bij stress.

Waar je aan herkent of jouw kind hooggevoelig is.

Tips voor de opvoeding, bijvoorbeeld over eten, slapen, school en boze buien.

Diagnoses in relatie tot hooggevoeligheid (bijvoorbeeld autisme en ADHD).

En daarnaast vind ik het belangrijk om vooral aan te sluiten op jullie vragen!

Na deze masterclass ontvang je per mail een werkboek met oefeneningen en de highlights van de masterclass. Zodat je het op je gemak nog eens rustig kunt teruglezen. Kan je er niet live bijzijn, maar wil je wel graag de masterclass volgen, de replay blijft nog een week beschikbaar. Ook handig als je de info bijvoorbeeld met opa’s en oma’s wilt delen.


Praktische info:

woensdag 30 juni 2021 20:00 – 21:30

maandag 27 september 20:00 – 21:30

Investering:
€ 22,50 per scherm


De masterclass van vorige week vond ik van grote klasse! Heel veel info in heel korte tijd. Je hebt het tevens uitstekend verzorgd en overgebracht. Ook de mogelijkheid tot het stellen van vragen, welke ook afdoende werden beantwoord, was super!

– ouders van 3 hooggevoelige kinderen –

Ik wilde je even bedanken voor de waardevolle workshop gisteren. Er waren veel punten die wij herkenden bij onze dochter en gaan zeker aan de slag dat we beter gaan letten op prikkelingen. Ook waren er een aantal dingen herkenbaar voor mijzelf, ik moet vooral beter tijd voor mezelf inplannen (vind ik lastig. Bedankt!

– ouders van een meisje van 4 –

Wij vonden het heel duidelijk en leerzaam. Veel herkenbare punten en goede tips. Blij dat we naar deze workshop zijn gegaan!

– ouders van een hooggevoelige jongen van 7 jaar –

Denk je na het lezen dit is wat voor ons? Meld je dan aan door onderstaand formulier in te vullen en de datum waarop jullie willen deelnemen te kiezen. Na verwerking van jouw aanmelding ontvang je een mail van mij. Soms beland de mail in je spam. Dus heb je na 2 dagen nog geen bevestiging ontvangen, check dan even je spam box!


  Wat is je naam? (verplicht)

  Wat is je e-mailadres? (verplicht)

  Wat is je telefoonnummer? (verplicht)

  Voor welke datum wil je je aanmelden?
  Woensdag 30 juni 2021Maandag 27 september 2021

  Waar heb je mij gevonden?

  Heb je vooraf al vragen voor tijdens de masterclass? Je kunt ze hieronder alvast kwijt!


  Wil je alvast aan de slag? De eerste stappen zetten richting meer rust binnen je gezin? Download dan mijn gratis e-book!