Gratis webinar ‘een gezellig sinterklaasfeest!’ voor moeders van hoogsensitieve kinderen.

Voor ouders van hoogsensitieve kinderen (met een sterke wil)

De Sinterklaasperiode is behoorlijk ‘anders dan anders’. Het brengt een hoop indrukken met zich mee. En daardoor ook een stuk meer ervaringen en prikkels voor kinderen om te verwerken.

Hoe kinderen daarmee omgaan is verschillend. Maar wat wel bekend is, is dat hoogsensitieve kinderen vaak meer tijd nodig hebben om te wennen aan veranderingen. En iets meer moeite hebben met een dag die anders dan anders verloopt.

Bij het Sinterklaasfeest komt naast dat de dagen er soms anders uitzien (bijvoorbeeld Sinterklaas op school, bij de zwemles of sport) nog veel meer kijken. Sommige kinderen vinden het bijvoorbeeld een ontzettend angstig idee dat er toch een vreemde bij jullie in huis loopt om een cadeautje te brengen. En het Sinterklaasjournaal, ieder jaar dreigt het feest wel in het water te vallen en gaat er iets mis. En daar kan jouw hoogsensitieve kind best wel druk mee bezig zijn in zijn koppie.

Tijdens dit gratis webinar geef ik je handvatten om van de Sinterklaasperiode en gezellige periode te maken.

Praktische info:

webinar een gezellig sinterklaasfeest voor moeders van hoogsensitieve kinderen - coachpraktijk Stefanie - Katwijk
  • Wanneer: donderdag 12 november
  • Hoe laat: 20:00 tot 21:00
  • Waar: in een besloten facebook groep

Wil jij ook een gezellige Sinterklaasperiode en weten hoe jij je kind kunt helpen om zich ontspannen en fijn te voelen? Meld je dan hieronder aan voor het webinar! Mocht je er niet bij kunnen zijn, je kunt het webinar later ook terugkijken in de groep. Je kunt de tips ook nog een terug luisteren, ook handig als je even niet meer weet hoe het nou precies zat.

Aanmelden is niet meer mogelijk. Wil je dit webinar terugkijken? En ben jij moeder van een hoogsensitief kind met een sterke wil? Je vindt het webinar in mijn facebook community, klik HIER. Aan het eind van het webinar deel ik ook een mooie aanbieding, geldig tot en met 5 december!

Wil je op de hoogte blijven van de komende webinars? Ik deel ze op mijn social media accounts en in mijn nieuwsbrief!