E-book ontspannen de feestdagen door! Voor ouders van hoogsensitieve kinderen met een sterke wil.

De dagen worden korter, afgelopen weekend heb ik de kaarsjes en de verwarming al weer aangehad. Het is echt herfst. En voordat we het weten is het al weer Sinterklaas en Kerst.

Deze periode van het jaar kan bij hoogsensitieve kinderen de nodige spanning veroorzaken. Het gaat anders dan anders. De bekende dagstructuur ziet er vaak toch even wat anders uit (zowel thuis als op school) en de controle wordt in sommige situaties minder. Tel daarbij op dat je kind verwachtingen heeft met betrekking tot de periode én dat er van jouw kind vaak ook andere dingen verwacht worden.

In dit e-book geef ik je tips en handvatten waarmee je ervoor zorgt dat jullie de feestdagen ontspannen en gezellig doorkomen!

e-book ontspannen de feestdagen door voor ouders van een hoogsensitief kind met een sterke wil

Hoogsensitieve kinderen kunnen óók intens genieten van de wereld om hen heen! Ze hebben jou als ouder nodig om zich zó ontspannen te voelen dat ze er ook daadwerkelijk ruimte voor hebben!

Dit e-book is gericht op de minder leuke dingen waar je tegenaan kunt lopen als ouder van een hoogsensitiev kind met een sterke wil. Maar onthoud ook vóóral dat hoogsensitieve kinderen intens kunnen genieten van een fijn gezelschap, de sfeer rond Kerst, de mooi ingepakte cadeautjes en het samenzijn! Ik heb dit e-book gemaakt omdat jouw kind jou nodig heeft om zich zó ontspannen te voelen dat het ook daadwerkelijk ruimte in zijn hoofd heeft om intens te genieten van het feest!

Leuk als je me laat weten wat je van mijn e-book vond. En kom je er niet uit? Stuur me gerust een mailtje, ik denk graag met je mee!

Groetjes Stefanie