E-book ‘In vijf stappen meer rust in je gezin’ – ook als die ver te zoeken lijkt.

Wat als het moederschap anders loopt dan je had verwacht?
Je wordt wakker, en denkt ‘daar gaan we weer!’ en voelt je meteen schuldig. ‘Waarom lukt het me niet om de dag positief te beginnen?!’ Met een zucht sta je op. Je sleept jezelf naar de badkamer. Dit is toch ├ęcht niet hoe je je het moederschap had voorgesteld toen je zwanger was. Die slapeloze nachten waar iedereen het over heeft, ja daar had je rekening mee gehouden. Met ‘the terrible two’s’ ook zeker weten. En met de puberteit die nog komen gaat ook. Maar dit?! Nee dit niet.. Iedere dag lever je strijd. Meerdere keren per dag denk je ‘Wanneer houdt dit op en wordt het eens een keer normaal?!’ Maar het gebeurt niet..

Het opvoeden van kinderen verloopt iedereen anders. Het opvoeden van hooggevoelige kinderen vraagt van ouders vaak meer. Hoe zorg je ervoor dat er weer rust komt binnen jullie gezin?

Lijkt het jou heerlijk om weer uitgerust je bed uit te komen?

Weer energie te hebben voor leuke dingen?

Weer te kunnen genieten van je gezin? Zoals je voor ogen had toen je je een voorstelling maakte van het moederschap?

Om je op weg te helpen met de eerste stap heb ik een e-book geschreven. Dit e-book helpt jou om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden om weer rust te krijgen binnen je gezin. En dus meer energie. En plezier in opvoeden!

Vraag hier mijn e-book aan en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

* indicates required

Denk je, ik wil graag meer stappen zetten en krijg daar graag hulp bij? Of heb je het e-book al doorgewerkt en wil je de volgende stap zetten naar meer rust in je gezin en ontspannen opvoeden? Plan dan hier je gratis kennismakingssessie met mij in. We bespreken jouw hulpvraag en ik vertel je graag waar ik jullie in kan ondersteunen. Ook geef ik je meteen twee tips waar je thuis mee aan de slag kunt! Een kennismakingsgesprek is online of telefonisch en duurt 20 minuten.