Stefanie

Even voorstellen

Mijn naam is Stefanie Veld. Ik woon samen met mijn man en 2 kinderen in Katwijk. Ik heb altijd al interesse gehad in wat er in de mens omgaat. Via een voormalig werkgever ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met coaching. Coaching werd een onderdeel van mijn werkzaamheden. De trainingen die ik toen mocht volgen hebben mij persoonlijk ontzettend veel gebracht. Die ervaring wil ik jou ook graag geven.

Samenwerken vanuit vertrouwen

Wat ik belangrijk vind als coach is om vanuit vertrouwen samen te werken. Wat je bespreekt met mij, blijft bij mij. Ik heb een open blik en een sterk ontwikkelde intuïtie. Deze kwaliteiten helpen mij om tot de vraag achter de hulpvraag te komen. De uiteindelijke hulpvraag stel ik samen met jou vast. Vervolgens ga ik aan de slag om met elkaar te ontdekken wat jou kan helpen om weer in je kracht te staan.

Continu blijven ontwikkelen

Na mijn studie Sociaal Juridische Dienstverlening (2010) ben ik jarenlang werkzaam geweest als Participatiecoach in het sociaal domein. Ik ben officieel gediplomeerd coach en kindercoach. Ik vind het belangrijk om mij continu te blijven ontwikkelen. Ik volg daarom regelmatig een cursus of opleiding.

Mijn opleidingen:

  • Opleiding tot Kindercoach, Sonnevelt (2017)
  • Coaching bij hoogsensitiviteit, Civas (2017)
  • Zelfcompassie, Joke Vermeer (2016)
  • Professioneel coach, ICM (2015)
  • Opleiding tot trainer, leerdoelen stellen, Fidare (2012)

 

De Nederlandse Organisatie voor Beroepscoaches (NOBCO) helpt bedrijven, organisaties of individuen die op zoek zijn naar een professionele coach beter beslagen ten ijs te komen.